top of page

BENVINGUTS A STERRATO CICLI

Vídeo presentació AAVV Can Roca

Començaré per explicar-vos els meus inicis... Aquest projecte neix des de fa, aproximadament, uns 20 anys. Amb 15 anys vaig descobrir el món del ciclisme. Des d'aquell moment, vaig conèixer a moltíssima gent, de la qual ha sorgit una grandíssima amistat i amb la que comparteixo la passió per la bicicleta.

Des de ben petit ja m'apassionaven els martells, les claus fixes, la clau anglesa, la dinamomètrica, etc. Per tant, quan vaig descobrir el món del ciclisme, vaig aplicar la mecànica a la meva nova passió.

Des d'aleshores, sempre he anat trastejant bicicletes, experimentant amb la meva, aprenent noves tecnologies i aplicant els meus coneixements per millorar i avançar dia a dia.

A l'any 2011, vaig canviar la meva feina de tota la meva vida per dedicarme professionalment a ésser mecànic de bicicletes en una coneguda botiga de bicicletes de Terrassa. Aquí, va ser on em vaig acabar de convèncer de que STERRATO CICLI podria esdevindre en una realitat.

2021: STERRATO CICLI 2.0
Època de canvis. Després d'uns anys de treball molt dur, treball físic i mental, puc dir amb orgull que he donat un pas endavant. I és que l'aprenentatge d'aquests anys, dels patiments i de les alegries, m´ha donat l'empenta que necessitava per acabar de decidir-me i aprofitant aquests mesos d'incertesa provocada per la pandèmia, ho he acabat fent.

20210520_104832.jpg
20210507_093450.jpg
IMG_20210505_125602_391.jpg
bottom of page