top of page
WhatsApp Image 2022-04-21 at 5.57.48 PM (1).jpeg
IMG_2431.PNG
IMG_7937.HEIC
IMG_2432.PNG
IMG_4263.HEIC
IMG_2430_edited.jpg

ESTUDI BIOMECÀNIC

A STERRATO Cicli, entenem la importància de maximitzar el teu rendiment i confort mentre gaudeixes de la teva passió pel ciclisme. És per això que t'aconsellarem sobre serveis especialitzats en estudis biomecànics, dissenyats per a optimitzar la teva experiència sobre la bicicleta.

Descobreix el teu equilibri perfecte

En el món del ciclisme, cada persona és única, igual que les seves necessitats i objectius. Els estudis biomecànics són la clau per a identificar la teva postura ideal sobre la bicicleta, maximitzant la teva eficiència, reduint el risc de lesions i millorant la teva comoditat durant cada pedalada.

¿Per què un estudi biomecànic?

  • Optimització del Rendiment: El biomecànic ajustarà la teva posició per a garantir que cada pedalada compti, millorant la teva velocitat i resistència.

  • Prevenció de Lesions: Identificaran possibles desalineacions i desequilibris que puguin conduir a lesions, permetent-nos corregir-los abans que es converteixin en problemes més seriosos. 

  • Comoditat Personalitzada: La teva comoditat és la nostra prioritat. És important ajustar la teva posició perquè cada quilòmetre sigui una experiència plaent i sense molèsties.

La Teva Passió, la Nostra Prioritat

A STERRATO Cicli, estem compromesos a elevar la teva experiència ciclista. Els estudis biomecànics no sols es tracten de rendiment; es tracta de permetre't gaudir al màxim de cada pedaleig.


Descobreix el teu equilibri perfecte, som aquí per a impulsar la teva passió pel ciclisme cap a noves altures!

_b37a7bc3-bede-4821-996a-b5eea1e07622.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • YouTube

SINCE 2015

bottom of page